Ingeborg

Ingeborg (32) evolueerde van freelancejournaliste naar eindredacteur en adjunct-chef van De Standaard Magazine, de weekendbijlage van de kwaliteitskrant De Standaard. Na zes jaar als vaste medewerker vond ze het tijd voor wat meer creativiteit, eigenzinnigheid ‑ en nog wat meer stress. Ze weet hoe je een tekst opbouwt, een magazine maakt en heeft naast een herkenbare schrijfstijl ook een voorliefde voor slimme baselines.

Isabelle

Isabelle (26) viel van de schoolbanken recht in het ondernemerschap en bouwde met Copy Cappuccino op enkele jaren tijd een trouw en tevreden klantenbestand uit. Ze kent de kneepjes van goeie content marketing, switcht met jeugdig enthousiasme tussen verschillende Instagram-profielen en bewaakt de efficiëntie van elke tekst en social media-strategie. Beide zussen schoolden zich recent bij in de social media marketing, SEO- en SEA-technieken.

Samen richtten we drie jaar geleden de bloemenzaak tabula rosa op, die ondertussen evolueerde tot een eigen shop met een trouwe digitale fanbase. Wie op gesprek komt in onze jungle, doet dat nogal letterlijk in het groen.

*We proberen je niet stiekem een kamerplant aan te smeren, beloofd.