Sociale media

Sociale media zijn een zegen voor je bedrijf, op voorwaarde dat je ze op de juiste manier gebruikt. Je naamsbekendheid vergroten, een relatie opbouwen met je doelpubliek, de bezoekersaantallen op je website verhogen én – niet onbelangrijk – je producten of diensten verkopen: informeren en tegelijk inspireren is vandaag de uitgelezen manier om klanten online te bereiken.

Klaar om in je online zichtbaarheid te investeren? We analyseren je huidige (online) communicatiestrategie en tekenen op basis daarvan een social media-plan op maat uit. Je kunt er onmiddellijk zelf mee aan de slag, of je kiest voor de ‘ik slaap op mijn twee oren’-aanpak en laat de uitvoering en het beheer van je Facebook-, Instagram-, Pinterest- of Linkedin-pagina helemaal aan ons over.

Onze troeven

  • Drie overzichtelijke pakketten met verschillende intensiviteit en duidelijke doelstellingen.
  • Persoonlijke aanpak. Aan elk pakket gaat een intakegesprek vooraf, waarin ook eventuele extra opties kunnen besproken worden. Wil je een shoot om je Instagrampagina niet onopgemerkt te lanceren, overweeg je een videocarrière op Youtube, wil je een eigen nieuwsbrief opstarten? We denken graag mee.

We bekijken welke sociale media-kanalen geschikt zijn voor jouw onderneming en doelgroep en maken de profielen aan. Ben je zelf al actief op sociale media? Dan vertrekken we van de bestaande kanalen en verbeteren we waar mogelijk.

We werken een plan op maat uit en stellen een contentkalender voor een jaar op. Eén maand werken we volledig uit: je krijgt advies in verband met tekst- en beeldgebruik, interactie met je klanten en eventuele advertenties. Het basispakket omvat zo o.a. suggesties voor taal- en beeldregister op je kanalen en verschillende andere profieloptimalisaties: van een aantrekkelijke Instagram-biografie tot de basisbeginselen van de Facebook-statistieken.

Wij zetten je op weg, de uitvoering houd je nog helemaal zelf in handen.

(Inclusief intakegesprek)

Geef je ook de uitvoering van de geoptimaliseerde social media-strategie graag uit handen? De Jane-formule behelst alle opties van het basispakket, al nemen we hierbij jouw sociale media gedurende drie maanden helemaal over. Het ideale pakket voor wie het bos door de bomen niet meer ziet en een duwtje in de rug kan gebruiken – we zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen bij dat laatste.

Aan het eind van het trimester bezorgen we je een rapport met een overzicht van de interactie op je kanalen en de geboekte resultaten. Hierna ben je vrij om de uitvoering van ons over te nemen – of te verlengen wegens extreem tevreden, natuurlijk.

(Inclusief intakegesprek + basispakket)

Denk je liever op lange termijn? In onze meest complete formule nemen we jouw sociale media gedurende zes of twaalf maanden over. Elke drie maanden bezorgen we je een rapport met een overzicht van de interactie en geboekte resultaten. All-inclusive, dus – copieuze buffetten en gereserveerde badhanddoeken aan het zwembad niet inbegrepen.

(Inclusief intakegesprek + basispakket)

Vraag hier vrijblijvend naar onze prijzen voor de verschillende pakketten.

 

Mag het wat meer zijn? Onze pakketten kunnen uitgebreid worden op vraag.

  • (Product)shoot.
  • Advertenties op sociale media.
  • Blogberichten.
  • Nieuwsbrieven.
  • Extra fotografie.
  • Extra stories.
  • Persberichten.

Vraag hier vrijblijvend naar jouw offerte op maat.